K33S logo

Wie is er vandaag jarig?

Het is vandaag donderdag 22 april 2021, de geboortedag van:
Scott Davis (1979 : 42 jaar)
Peter Frampton (1950 : 71 jaar)
Jack Nicholson (1937 : 84 jaar)
Glen Campbell (1936 : 85 jaar)
Aaron Spelling (1928 : 93 jaar)
Yehudi Menuhin (1916 : 105 jaar)
Vladimir Ilyich Lenin (1870 : 151 jaar)

Nieuwe steencirkel ontdekt bij Stonehenge

stonehengeArcheologen hebben in de buurt van de beroemde Britse steencirkel Stonehenge een kleinere prehistorische steencirkel van zo'n vijfduizend jaar oud ontdekt. De nieuwe plek, ongeveer anderhalve kilometer verwijderd van Stonehenge, is 'Bluehenge' gedoopt vanwege de kleur van de 27 stenen uit Wales die ooit de cirkel vormden. De stenen zijn inmiddels verdwenen, maar de gaten waar ze in stonden zijn nog steeds aanwezig. Gedacht wordt dat Stonehenge en Bluehenge ooit door middel van een pad met elkaar verbonden waren en gebruikt werden voor rituelen voor leven en dood.

Een groter beeldscherm is beter

Volgens een Amerikaans onderzoek is het gebruik van 1 groot beeldscherm beter voor de productiviteit dan het gebruik van 2 kleinere beeldschermen. Een beeldscherm van 24" bleek het meest ideale beeldscherm.
Als je meerdere vensters tegelijk gebruikt is het handig om een groot scherm te hebben. Maar als het beeldscherm te groot wordt dan ontstaat er een punt waarbij het juist weer onhandig wordt doordat de muis te grote afstanden moet overbruggen.

Jennifer Aniston start productiemaatschappij

jennifer anistonDe Amerikaanse actrice Jennifer Aniston (bekend geworden als 'Rachel Green' in de televisieserie 'Friends') heeft met een vriendin een productiemaatschappij opgericht. De actrice en producente Kristin Hahn zaten eerst in 'Plan B', het productiebedrijf van Anistons ex Brad Pitt. Aniston en Pitt scheidden in 2005, na een huwelijk van vijf jaar.
Het nieuwe bedrijf heet Echo. Het duo heeft al de rechten van een aantal projecten binnen, waaronder 'Getting Rid Of Matthew' van schrijfster Jane Fallon en 'The Divorce Party' van haar collega Laura Dave.

Menu

Sites

Hallo

Aangeraakt door de liefde, wordt iedereen een dichter.
(Plato)

If the turkey tries to run away when you open the oven door, it isn't done yet.

Success is often the result of taking a misstep in the right direction.

Rijnmond nieuws

Laatste Nieuws

Design & Development by Cyberwebdesign.nl for K33S.nl © 2021.